Menu Sluiten

Onderhoud

Bij Autoservice Elbert kunt u terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto. Autoservice Elbert is een onafhankelijk universeel bedrijf, we bedienen alle merken en typen auto’s. Op vakkundige wijze verrichten wij periodiek onderhoud de richtlijnen van de betreffende fabrikant.

Wij maken onderscheid tussen klein en groot onderhoud. Tussentijds is er een mogelijkheid uw auto te laten checken, bijvoorbeeld voorafgaand aan uw vakantie: de vakantie-check. Voor het uitvoeren van het onderhoud kunnen we desgewenst een offerte voorleggen. Om een indruk te krijgen van de werkzaamheden behorend bij de verschillende typen onderhoudsbeurten, klikt u op de checklist

Afhankelijk van het type auto kunnen aanvullende werkzaamheden verricht (dienen te) worden.

Om hoogwaardige en duurzame kwaliteit te garanderen werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en onderdelen van bekende fabrikanten (o.a. olie van Kroon-oil, Bosch ruitenwissers en accu’s, banden van Vredestein of Michelin of Continental, trekhaken van Bosal, multimedia van Pioneer of Parrot, enz.).

Op verzoek kunnen we  bekijken of gebruikte onderdelen een optie zijn. Wij zullen in de afweging altijd kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Desgewenst kunt u gebruik maken van onze leenfiets of leenauto.

 

Checklist

Bekijk voor uw bezoek onze checklist zodat u kunt zien wat u kunt verwachten bij de verschillende onderhoudsvarianten.

Neem contact met ons op

Graag verwelkomen we u in ons pand aan de Nijverheidsweg in Stolwijk met een kopje koffie of thee